qstock bändikilpailun säännöt

  • KILPAILU OULULAISILLE BÄNDEILLE

    Tarjoamme Ouluun kytköksissä oleville bändeille (ja artisteille) ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä esiintymään Qstock­festivaaleille 29.–30.7.2016. Kolmivaiheisen kisan voittaja valitaan yleisöäänestyksen ja asiantuntijaraadin äänien perusteella. Voittajalle on tarjolla 30–45 minuutin mittainen keikka Qstockissa Oulu–lavalla.
  • AJANKOHTA JA ILMOITTAUTUMINEN

    Kisaan ilmoittautuminen tapahtuu 23.3.–15.4.2016. Ilmoittaudu kisaan ja lähetä demo (max 2 biisiä / bändi) BandOnTheWeb.com kautta. Asiantuntijaraati valitsee ilmoittautuneiden joukosta parhaat bändit yleisöäänestykseen, joka alkaa 25.4.2016 jatkuen 09.05.2016 asti. Yleisöäänestyksessä kolme eniten ääniä saanutta bändiä pääsee mittelöimään Live­finaaliin. Finalistit julkistetaan 10.5.2016 ja finaali järjestetään 27.5.2016 Oulussa Hevimestassa. Kisan järjestäjä pidättää oikeuden nimetä ylimääräisen finalistin Live-finaaliin. Kisan voittajan Live­finaalissa valitsee lahjomaton asiantuntijaraati ja voittaja julkistetaan finaalin päätteeksi.
  • Äänestäminen

    Bändi menestyy kilpailussa yleisöäänien perusteella. Kaikki kisabiisit ovat julkisesti netissä kuunneltavissa osoitteessa BANDONTHEWEB.COM/QSTOCK. Yleisö äänestää mielestään parhaimpia biisejä ja bändejä. Jokainen äänestäjä saa antaa äänensä niin monelle biisille kuin haluaa, mutta saa äänestää kutakin biisiä vain kerran. Bändien kannattaa siis jakaa linkkiä omaan kisabiisiinsä ja varmistaa itselleen äärimmäinen äänivyöry! Yleisöäänestys on käynnissä siis 25.4.–9.5.2016.
  • Mikäli tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä: info@netsono.com